dimarts, 28 d’abril del 2009

5 dies a Switzerland!

Divendres 24: visita a Berna (a 20min en tren desde Fribourg), i a les Gorges du Gottéron, a un minut de Fribourg, ciutats moooolt recomanables, les dues!!
Berna
Gorges du Gottéron

Dissabte 25: intent frustrat a Les Diablerets per culpa del vent, 80km/h!!, pero plan "alternatiu" de luxe: vistes privilegiades dels Alps: Eiger (3970m), Mönch (4099m), Jungfrau (4158), Rottalhorn (3969m), Gletscherhorn (3983m), Ebnefluh (3962m), Mittaghorn (3895m), Grosshorn (3762m), Breithorn (3782m), i un llarg etcètera de "horns" en una vista panoràmica de 360º...que més es pot demanar? Bona companyia és clar! :)
Per arrodonir el dia, parem a Thun, ciutat situada a la vora del Llac de Thun.
Les Diablerets

Vall glaciar

Schilthorn
Thun


Diumenge 26: segon intent frustrat d'anar a Les Diablerets...pero altre cop, res de quedar-se a casa, anem al llac Schwarzee, per acabar pujant al Patraflon, pic petit pero amb molt bones vistes també, a l'esquerra els Alps, i a la dreta la conca molassica que s'exten fins el Jura i que és moooolt verda (en aquests moments).
Llac Schwarzee

Patraflon
Dilluns 27: dia plujós i de resaca, que s'aprofita per visitar Fribourg i comprar xocolata. Recomanable pujar a la catedral!
I tornem cap a casa!
Fribourg

1 comentari:

  1. hoooooooooola!!!!
    Quina envejaaa!!!! Es el paradis! estic mooolt content que hagis fet una descoberta aixi!!!
    i hagis tingut el plaer de poder transmetre-ho amb la camara!!!
    Voooooolem meeeees afotuuuuuuuussss!!!
    Un peto fins aviat!

    ResponElimina